Lucia de Senillosa

 

 

· Fisioterapeuta. Col núm: 7898

· Diplomada en Osteopatia

· Graduada en Medicina Tradicional Xinesa

La Fisioterapia ha sigut el primer contacte amb el cos pròpiament físic, mentre que l’Osteopatia i la Medicina Tradicional Xinesa han fet de la feina la meva passió, incorporant totes les dimensions de la persona i prenent l’humà com un ser holístic i harmònic. L’objectiu primordial es mantenir l’estat de salut, promoure el benestar físic i mental i prevenir els estats patològics i/o disfuncionals. 

 

  • Diplomada en Osteopatia pel College Osteopathique Sutherland de Paris. Cinc anys de formació acadèmica en tècniques estructurals, tècniques viscerals i tècniques craneo-sacrals combinades amb una formació pràctica a la Clinique COS i disseccions anatòmiques a la Facultat de Medicina Descartes a Paris.
  • Els tres primers anys de Medicina Tradicional Xinesa vaig incorporar principis orientals en els que es funda tota la teoria i la pràctica en acupuntura, ventoses i moxibustió, acabant la meva formació amb 600h a la Clínica CENAC.
  • Formació invasiva i no invasiva de Síndromes Miofasciales per ITNM de Madrid. Una manera d’abordar les disfuncions del sistema musculoesquelètic.
  • 60h de dissecció anatòmica a la UAB on vaig poder comprendre l’anatomia del cos humà capa a capa.
  • Nivell Avançat en dansa clàssica per la Royal Academy of Dance, disciplina que em permet dia a dia mantenir una bona biodinàmica i consciència corporal. Combino aquesta amb el Ioga, tant pranayama (tècniques respiratòries) i asanas (postures).
  • Durant els meus anys a França he col·laborat amb diferents professionals de tècniques gasquet i de cadenes musculars i fascials que m’han aportat una riquesa molt valuosa a l’hora d’abordar el tractament amb els pacients.